Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Acțiuni ale polițiștilor din Alba pentru respectarea limitei de viteză. Peste 540 de șoferi au fost amendați, în ultima săptămână

Publicat

În perioada 17-23 aprilie 2023, conform Programului Operațiunilor Europene 2023 al Organizației Polițiilor Rutiere din Europa (ROADPOL), s-a desfășurat acțiunea Speed, destinată verificării respectării regimului legal de viteză și prevenirii evenimentelor rutiere cauzate de viteza excesivă.

Potrivit IPJ Alba, cu această ocazie, în cadrul operațiunii Speed Marathon, în perioada 17-23 aprilie 2023, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au acționat pentru reducerea riscului rutier, prin depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză.

La activitățile desfășurate au participat polițiști din cadrul structurilor de poliție rutieră și ordine publică, cu atribuții pe linie de poliție rutieră.

Astfel, au fost verificate 1.272 de autovehicule, iar pentru depășirea limitelor legale de viteză, au fost aplicate 548 de sancțiuni contravenționale și au fost reținute 6 permise de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax