Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor din Alba: sute de persoane și autovehicule, verificate. Amenzi de aproape 50.000 de lei

Publicat

Polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat joi, 7 septembrie 2023, acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ. Au fost aplicate sute de amenzi în valoare de aproape 50.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, în cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 483 de persoane și au fost verificate 363 de autovehicule.

Au fost constatate 236 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 49.265 lei.

A fost retrase patru certificate de înmatriculare, au fost reținute cinci permise de conducere și au fost constatate 13 infracțiuni.

De asemenea, au fost efectuate 115 testări privind consumul de alcool și droguri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. silviu

    sâmbătă, 09.09.2023 at 06:58

    stau l panda sub pasarela de la Patos.
    in conditile in cre nu stim cum ajungem de acasa la servici si de la servici acasa santem snctionati pentru nerespectarea semnelor de circulatie vechi.
    rusinos.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax