Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiuni de amploare ale Poliţiei, la Alba Iulia şi Aiud: Peste o sută de amenzi într-o singură zi, după controale în trafic, la firme şi în alte locaţii

Publicat

DSC_0253 Peste 120 de amenzi, şase infracţiuni constatate în fragrant delict şi două persoane reţinute, care erau date în urmărire. Este bilanţul, pe scurt, al unor acţiuni de control derulate de poliţiile din Alba Iulia şi Aiud, joi, pe drumurile din zonă, la firme şi în alte locaţii.

Joi, 23 iunie, poliţiştii din municipiile Alba Iulia şi Aud au acţionat cu efective suplimentare, pentru menţinerea siguranţei publice, combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere. Au fost aplicate peste 120 de amenzi, identificate două persoane urmărite şi au fost constatate 13 infracţiuni, din care 6 în flagrant delict.

La data de 23 iunie 2016, Poliţiile Municipiilor Alba Iulia şi Aiud a desfășurat acţiuni cu efective mărite la care au participat, în total, 74 de poliţişti de la rutieră, ordine publică, investigaţii criminale şi de investigare a criminalităţii economice.

Poliţiştii au fost sprijiniţi de jandarmi şi de alte structuri cu atribuţii de control, iar acţiunile au avut drept scop menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, prevenirea accidentelor rutiere precum şi prevenirea și combaterea ilegalităților în domeniul economico financiar.

Au fost efectuate 48 de controale la societăţi comerciale şi 29 la obiective asigurate cu pază şi s-a acţionat în 3 filtre rutiere pentru verificarea modului în care este respectată legislaţia privind transportul pe drumurile publice.

Cu ocazia acestor acţiuni au fost constatate 13 infracțiuni, din care 6 în flagrant delict şi au fost aplicate 123 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de 33.790 lei, din care 17 la Legea 61 din 1991 republicată pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 4 la Legea 12/1990 privind comerţul, 2 la Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, 92 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative. Au fost confiscate bunuri în valoare de 2.730 lei.

Totodată, a fost depistaţi 15 autori de infracțiuni şi doi urmăriţi la nivel naţional.

Din cele 92 de sancţiuni la regimul rutier, 41 au fost aplicate pentru depăşirea limitei legale de viteză. Poliţiştii au reţinut 3 permise de conducere şi au constatat 3 infracţiuni la regimul rutier.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax