Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acțiuni de prevenire a accidentelor în Alba Iulia și Sebeș: Amenzi de aproape 15.000 de lei pentru pietoni și 27 de permise reținute

Publicat

Polițiștii rutieri din Alba Iulia și Sebeș au desfășurat joi acțiuni de prevenire a accidentelor în care sunt implicați pietonii. Au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de aproape 15.000 de lei, cele mai multe pentru pietonii care traversau prin loc nepermis, dar și pentru neacordare de prioritate. În total, au fost reținute 27 de permise de conducere și două certificate de înmatriculare.

Polițiștii din Alba Iulia au acţionat joi, pentru prevenirea accidentelor rutiere datorate nerespectării prevederilor legale privind traversarea, dar şi pentru menţinerea climatului de siguranţă publică pe raza municipiului Alba Iulia.

Poliţiştii au aplicat 54 de sancţiuni contravenţionale, sancţionate cu amenzi în valoare de 6.630 lei, dintre acestea 11 fiind aplicate pietonilor care s-au angajat în traversarea neregulamentară a străzii şi 5 pentru neacordarea de prioritate pietonilor.

Au fost reţinute 8 permise de conducere şi un certificat de înmatriculare şi au fost constatate două infracţiuni.

Tot în cursul zilei de joi, poliţiştii din Sebeş au acţionat pe raza municipiului, pentru combaterea indisciplinei pietonilor şi sancţionarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea regulamentară a străzii.

Poliţiştii au aplicat 41 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 8.315 lei, dintre care 18 pentru neacordare de prioritate şi 2 două pentru traversare neregulamentară de către pietoni. Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării, 19 permise de conducere şi un certificat de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate