Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Acțiuni în sistem integrat, pentru siguranța publică, în Alba. 14 permise reținute și amenzi de peste 72.000 de lei

Publicat

Activitățile dedicate creșterii gradului de siguranță publică, pe raza județului Alba, au continuat duminică, 2 iulie. Potrivit IPJ Alba, peste 200 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au acționat împreună cu 112 jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi “Avram Iancu” Alba, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul celor 37 de acțiuni și controale au fost legitimate 1.061 de persoane și au fost verificate 689 de autovehicule.

Au fost constatate 362 de abateri de natură contravențională, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 72.540 lei. Au fost retrase 12 certificate de înmatriculare și au fost reținute 14 permise de conducere, din care două pentru conducere sub influența alcoolului, unul pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive, 5 pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de kilometri /oră, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Au fost efectuate peste 460 de testări privind consumul de alcool și droguri, iar polițiștii au constatat 5 infracțiuni, din care 4 la regimul circulației rutiere.

La acțiunile care au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, au luat parte și polițiștii locali.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax