Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acțiuni pentru siguranța cetățenilor din zonele rurale, la Crăciunelu de Jos, Cergău și Roșia de Secaș. Amenzi date de polițiști

Publicat

masina, politie, rutiera, alba

Polițiștii din Crăciunelu de Jos, Cergău și Roșia de Secaș au organizat acțiuni pentru creșterea siguranței în localitățile rurale din zonele de competență. Au fost legitimate persoane, controlate autovehicule și au fost aplicate 44 de amenzi.

Potrivit IPJ Alba, la data de 3 martie 2020, polițiștii Postului de Poliție Crăciunelu de Jos au acționat, pe raza comunei, pentru identificarea persoanelor care nu respectă prevederile legale privind domiciliul și reședința și locuiesc, pe raza comunei, fără forme legale.

Astfel, polițiștii au depistat și sancționat 6 persoane care locuiau, la diferite adrese din comună, fără a avea domiciliul sau reședința stabilite în conformitate cu prevederile OUG 97 din 2005.

Alte 6 persoane au fost sancționate contravențional pentru încălcarea prevederilor prevăzute de Legea 61/1991, privind normele de conviețuire socială, ordinea și liniștea publică, iar 3 au fost amendate pentru încălcări ale normelor prevăzute de OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Tot ieri, 3 martie, polițiștii din Cergău și Roșia de Secaș au acționat, cu prioritate, pentru creșterea siguranței rutiere.

Au fost verificate 76 de autovehicule și au fost constatate 29 de abateri de natură contravențională, sancționate cu amenzi în valoare de 4.930 de lei.

Cu ocazia acțiunii au fost constatate două infracțiuni la regimul rutier și retrase 3 certificate de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax