Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiunile Poliţiei pentru siguranţa circulaţiei continuă, în Alba: 273 de şoferi şi pietoni au fost amendaţi, în ultimele două zile. 50 de conducători auto au rămas fără permis

Publicat

semafor trecere pietoni

semafoare, treceri pietoni, petrom Acţiunile Poliţiei, pentru creşterea siguranţei circulaţiei în judeţul Alba continuă. În ultimele două zile, în judeţul Alba, au fost amendaţi 223 de pietoni şi 40 de conducători auto care nu au respectat prevederile legale privind traversarea. Alţi 10 şoferi au rămas fără permise, pentru alte abateri de la legislaţia rutieră.

În primele două zile din luna februarie, poliţiştii rutieri din judeţul Alba au acţionat, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicaţi pietonii.

Cu ocazia acestei acţiuni, au fost depistaţi şi sancţionaţi contravenţional, 223 de pietoni care s-au angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi 40 de conducători auto care nu au acordat prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni. Complementar sancţiunii aplicate, conducătorilor auto le-au fost reţinute permisele de conducere, pentru o perioadă de 30 de zile.

Alţi 10 şoferi au rămas fără permis, pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate, în cadrul acţiunii, a fost de 31.610 lei, transmite IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax