Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Activitatea Grădiniței cu Program Prelungit ”Primii Pași” Aiud, suspendată în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie. Se fac lucrări la instalația de încălzire

Publicat

primaria aiud

primaria aiud Părinții ai căror copii frecventează Grădinița  cu Program Prelungit ”Primii Pași” Aiud sunt anunțați că în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie, activitatea unităţii va fi suspendată pentru lucrări de reabilitare la instalația de încălzire.

„Grădinița cu Program Prelungit ”Primii Pași” Aiud anunță persoanele interesate că, în perioada de vacanță, respectiv 31 octombrie – 4 noiembrie, se suspendă activitatea celor 4 grupe cu program prelungit, în vederea desfășurării unor lucrări de reabilitare la instalația de încălzire, pentru care Consiliul Local al Municipiului Aiud a aprobat suma de 35.000 lei.

Imposibilitatea primirii preșcolarilor este cauzată de faptul că lucrările ce se vor desfășura presupun sistarea încălzirii și a apei calde curente.

Pentru preșcolarii care doresc să frecventeze grădinița în perioada mai sus menționată, părinții se vor adresa Grădiniței cu Program Prelungit nr. 2 Aiud”, a transmis primăria Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax