Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Activitatea Kaufland Grill din Alba Iulia, suspendată temporar după un control. Doi soți au reclamat o toxiinfecție alimentară

Publicat

Activitatea Kaufland Grill a fost suspendată temporar, miercuri, în urma unor controale ale autorităților, generate de o serie de reclamații. La controale au participat OPC și DSVSA Alba. 

”Inspectorii DSP Alba au participat miercuri la un control format din echipe mixte ale OPC și DSVSA, Alba în urma unei sesizări referitoare la produsele comercializate la un punct de tip fast-food din Alba Iulia.

UPDATE AICI: Kaufland Alba Iulia amendat de OPC

Inspectorii DSP Alba au verificat condițiile igienico-sanitare din unitate și au recoltat teste de sanitație de pe suprafețe și mâinile personalului, urmând ca măsurile ce se impun să se ia la eliberarea buletinelor de analiză, cel mai probabil în cursul zilei de vineri.

 

De asemenea, magazinul a fost și amendat de autoritățile sanitare din Alba, după ce mai multe persoane ar fi suferit o toxiinfecție alimentară” au transmis reprezentanții DSP Alba.

Ar fi vorba despre două persoane, soț și soție, care s-au prezentat la secția de Urgențe a Spitalului Județean Alba, la o zi distanță una față de cealaltă, pentru a reclama o posibilă toxiinfecție alimentară, după ce au consumat produse de acolo.

Autoritățile așteaptă rezultatele analizelor, pentru a lua măsuri în continuare. La control, s-a constatat depozitarea necorespunzătoare a produselor de curățenie în apropierea materiei prime și manipularea banilor de către aceeași persoană care și servea.

Alba24 a solicitat Kaufland România un punct de vedere legat de acest subiect, însă până la publicarea articolului, compania nu a furnizat nici o informație.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax