Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Activitatea prefectului de Alba pe 2011, evaluată la Bucureşti. Şedinţă a Comisiei de evaluare profesională individuală a înalţilor funcţionari publici

Publicat

Prefectul judetului Alba, Ştefan Bardan, se află la Bucureşti, unde participă la evaluarea unor înalţi funcţionari publici, în calitatea sa de membru al Comisiei de evaluare profesională individuală a înalţilor funcţionari publici, numit prin decizia primului ministru în anul 2011. În acelaşi timp, atât prefectul Ştefan Bardan, cât şi subprefectul Raul Tudoraşcu vor prezenta rapoartele de activitate pe 2011, ce vor fi supuse evaluării.

Din categoria înalţilor funcţionari publici cărora prefectul Ştefan Bardan le va verifica gradul de competenţă profesională fac parte secretari generali şi adjunctii lor din Guvern, ministere şi agentii, prefecţi, subprefecţi şi inspectori guvernamentali. Dacă, potrivit reprezentanţilor Prefecturii, în lista inspectorilor guvernamentali nu se află nume din zona judeţului Alba, prefectul Ştefan Bardan şi subprefectul Raul Tudoraşcu vor fi, la rândul lor, subiect de evaluare, prin prezentarea rapoartelor de activitate pe 2011. Acestea vor fi făcute publice şi la nivel local, după întoarcerea celor doi de la Bucureşti.

Miercuri, tot la Bucureşti, prefectul Ştefan Bardan va participa, la invitaţia conducerii Ministerului Administratiei şi Internelor, la sesiunea comună de evaluare a activităţii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă şi a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă pe anul 2011.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate