Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Activități pe tema sănătății emoționale, desfășurate de elevii din clasele primare ale Liceului Teoretic Teiuș. Ce au făcut elevii

Publicat

132 de elevi din clasele primare ale Liceului Teoretic Teiuș au participat la activități de dezvoltare a sănătății emoționale în cadrul proiectului „CDIdei în Povești”.

Prin intermediul poveștilor, copiii au înțeles ce înseamnă prietenia și importanța construirii unor relații sănătoase cu ceilalți, au experimentat generozitatea și empatia, și-au exprimat recunoștința față de ceilalți și au observat că de multe ori e mai important și sănătos să ne distrăm și să avem o stare de bine și nu să fim mereu primii.

Una dintre activitățile proiectului a fost realizarea unei expoziții pe tema sănătății emoționale, activitate care s-a realizat în colaborare cu Biblioteca Orăşenească Teiuş și în cadrul căreia au fost expuse peste 150 de picturi, desene și colaje ale elevilor din ciclul primar.

Elevii au fost bucuroși și mândri de ei văzându-și lucrările expuse, iar 10 dintre ei au fost premiați.

Cele 30 de activități din cadrul proiectului au fost implementate de profesor consilier școlar Popescu Ioana-Mirela și profesor documentarist Popeiu Raluca, în colaborare cu profesorii pentru învățământ primar de la Liceul Teoretic Teiuș, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanții liceului.

Proiectul „CDIdei în Povești” este finanțat prin programul Start ONG, implementat de Asociația Act for Tomorrow. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere și instituțiilor non-administrative.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax