Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Activități ”Școala Altfel” la Theodora Golf Club, pentru 2000 de copii din județul Alba. Sesiuni de introducere în golf

Publicat

Aproximativ 2000 de copii din Alba vor experimenta o zi petrecută pe cel mai mare teren de golf din România, în cadrul Săptămânii Altfel, în perioada 22-26 aprilie.

Theodora Golf Club se alătură programului „Verde la golf – Zille Porților deschise”. Oferă posibilitatea copiilor din județ să beneficieze de sesiuni de o oră de introducere în golf.

Vor participa copii din Alba Iulia, Teiuș, Abrud, Sebeș, Blaj și Vințu de Jos, potrivit organizatorilor.

Copii și tinerii trebuie atrași către un stil de viață sănătos, din care nu poate lipsi mișcarea în aer liber. Un sport de socializare, care oferă un mediu șigur și sănătos, încurajează mișcarea și dezvoltare armonioasă, a abilităților de socializare, responsabilitate, disciplină și autocontrol, este golful.

Activitățile pentru copii la Theodora Golf Club

Sesiunile de introducere în golf vor fi în intervalul orar 9.00-14.00, în perioada 22-26 aprilie. Elevii vor vizita terenul de golf și vor învăța câteva noțiuni teoretice desspe acest sport. Vor avea ocazia să pună în practică câteva lovituri specifice în zona de Driving Range.

Cei mai mici, de la grădinițe și clasele primare, vor avea la dispoziție setul de S.N.A.G (Start New at Golf) – un program eficient și amuzant, o metodă frumoasă și activă de petrecere a timpului liber prin sport și joacă pentru cei mici.

Dedicat în special juniorilor cu vârste cuprinse între 4-10 ani, programul se desfășoară în deplină siguranță

– cu mingi asemănătoare cu cele de tenis, cu arici și crose din plastic, ușoare

– cu instructori profesioniști și sub supravegherea părinților.

Iar copiii care doresc să învețe golf, pot urma lecții de golf  în zona de antrenament, sub îndrumarea instructorilor.

Supravegheați de educatori și învățători, cei mici se vor putea juca (dacă vremea permite) și la Poppy’s Playground, locul de joacă de aproximativ 400 de metri pătrați, amplasat lângă Club House. Copiii își pot dezvolta coordonarea și echilibrul prin balans și prin joc, folosind figurinele pe arc funny în formă de animăluțe jucăușe sau balansoare duble.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax