Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Activităţile casnice devin mai simple ca niciodată: aparate esenţiale (P)

Publicat

Activităţile casnice sunt parte din rutina generală. Indiferent că este vorba de pregătirea mâncării, curăţenie, spălarea hainelor sau alte activităţi similare, ele sunt întotdeauna necesare în viaţa de zi cu zi.

Din păcate, de multe ori aceste activităţi casnice durează foarte mult tip şi consumă foarte multă energie. Se poate întâmpla să simţi epuizarea după o sesiune de curăţenie sau după o zi în care ai gătit mai multe feluri de mâncare. Acest lucru este normal deoarece activităţile casnice implică mişcare, concentrare şi atenţie la detalii diverse.

Vestea bună este că există o mulţime de soluţii pentru ca tu să dedici mai puţin timp treburilor în casă şi să te bucuri de mai mult timp pentru activităţi relaxante, hobby-uri sau alături de cei dragi.

Descoperă câteva aparate esenţiale care îţi vor uşura munca în casă şi îţi vor oferi mai mult timp liber:

Fierul de călcat vertical

Hainele nu arată mereu minunat atunci când le scoţi din maşina de spălat. Dacă ai uscător de rufe aspectul hainelor se poate îmbunătăţi, însă tot va trebui să calci pantalonii eleganţi, cămăşile sau hainele care au fost foarte șifonate. Călcatul îţi poate lua mult timp, iar de multe ori nu este foarte comod să stai în picioare zeci de minute pentru această activitate.

Un fier de călcat vertical îţi poate uşura munca cu mult. Fierul de calcat pe verticala funcţionează tot pe bază de aburi, însă mult mai rapid şi mai uşor. Pentru o mulţime de piese vestimentare, poţi termina procesul de călcare în doar câteva minute. În plus, un fier de călcat vertical nu necesită o masă specială pentru a-l folosi. Dacă îţi doreşti un model performant, poţi opta pentru un fier de calcat Tefal cu dimensiunile de care ai nevoie.

Uscătorul de rufe

Uscătorul de rufe este o soluţie minunată pentru a te bucura de haine gata de pus de umeraş. În mod normal, după ce speli rufe este necesar să pregăteşti uscătorul de rufe metalic şi să le întinzi rând pe rând. Fie că le întinzi pe un uscător metalic, pe sârmă sau în grădină, tot vei pierde o mulţime de timp cu această activitate.

Uscătorul de rufe te scuteşte de munca de a pune la uscat fiecare haină pe rând. În plus, hainele nu foarte șifonate vor ieşi din uscător gata de pus pe umeraş, fără să fie nevoie să le calci.

Aspiratorul robot

Aspiratorul robot poate fi cel mai bun prieten al tău când vine vorba de curăţenie. Un aspirator clasic este deseori greoi şi ai nevoi de energie pentru a aspira întreaga casă. Cu ajutorul aspiratorului robot tu nu mai trebuie să faci nimic. Odată ce l-ai instalat, el îşi va crea o hartă a casei şi va aspira perfect fiecare colţişor în care poate ajunge. Îl poţi controla de pe telefon, ceea ce înseamnă că el poate face curat şi atunci când tu nu eşti acasă.

Anumite modele oferă şi funcţia de mop, ceea ce înseamnă că aparatul va aspira şi va spăla podelele. Tu va trebui doar să umpli rezervorul de apă şi să controlezi aparatul de pe telefon.

Multicooker-ul

Să găteşti poate fi o activitate foarte relaxantă, însă nu întotdeauna te bucuri de timp şi energie pentru a găti. Totuşi, mâncarea rămâne o necesitate, aşa că poţi găsi soluţii pentru a găti rapid şi sănătos fără bătăi de cap. Un multicooker te va ajuta să găteşti repede o mulţime de feluri de mâncare. Poţi găti carne şi legume la aburi, supe şi ciorbe, mâncăruri cu carne, tocănite, orez, paste şi chiar dulciuri cu ajutorul unui multicooker.

Modelele de pe piaţă oferă multe moduri de gătire, de la slow cooking şi până la gătire rapidă pentru că tu să poţi prepara numeroase reţete în timp record. În plus, nu vei murdări plita, blatul şi o mulţime de vase.

Activităţile casnice devin mai uşoare cu ajutorul invenţiilor moderne. Aparatele de mai sus te pot ajuta să te ocupi de casă mai simplu şi fără bătăi de cap inutile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax