Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Actorul Dorel Vișan, declarații halucinante într-un interviu, despre COVID, extratereștrii și sterilizarea femeilor peste 14 ani

Publicat

Declarații de-a dreptul halucinante despre pandemia de COVID-19 și extratereștrii făcute de marele actor Dorel Vişan într-un interviu pentru Cluj24.ro. Maestrul, în vârstă de 83 de ani spune că virusul SARS-CoV-2 a fost creat în laborator, că femeile vor fi sterile peste 14 ani, iar extratereştrii vor reveni pe Pământ pentru a reface viaţa.

Actorul a făcut declaraţiile halucinante într-un interviu video publicat pe site-ul Cluj24.ro. Dorel Vişan este adeptul teoriei conspiraţioniste potrivit căreia virusul SARS-CoV-2 a fost creat în laborator.

Vezi și HOROSCOP 2021: previziuni astrologice pentru toate zodiile. Perioadele benefice din an și cele care aduc neliniște și depresie

Mai mult, femeile vor deveni sterile în următorul deceniu, iar pentru a reface viaţa, extratereştrii vor reveni pe Pământ, afirmă neclintit marele actor.

DV: După vaccinare, boala va merge mai departe. Pentru că ei au spus că vaccinul nu rezolvă. Doar măreşte imunitatea. Dar imunitatea poţi să ţi-o măreşti din alimentaţie, din ce bei, cum trăieşti etc. Spuneau savanţii că dacă vor umbla la ADN, la celula primară a vieţii, cam prin anul 2035, femeile Pământului se vor steriliza. Şi, atunci, va trebui să se întâmple un lucru –cum s-a întâmplat şi în alte epoci-, să vină străinii să refacă viaţa. Se crede că s-a mai făcut treaba asta.

Rep: Străinii? Adică extratereştrii?

DV: Extratereştrii. Deci, există viaţă şi în altă parte. Păi, nu vorbeşte Evanghelia, Geneza, la capitolul 6? Că lumea s-a amorţit pe pământ şi pământenii au făcut fete frumoase şi îngerii din cer, copiii Domnului, au văzut că fetele pământene sunt frumoase şi au coborât şi s-au culcat cu ele.

Rep: Adică, idea existenţei extratereştrilor este acceptată de Biblie?

DV: Ar fi acceptată. Se crede că Venus, care s-a desprins abia cam acum 5.000 de ani, pe care n-au văzut-o tăbiţele astrologice indiene, care sunt cele mai perfecte… Tăbliţele astea le-au luat francezii şi nu ştiu ce s-a întâmplat cu ele, că au dispărut. În orice caz, nu se mai vorbeşte despre ele. Puteai să consideri un fenomen cu 2.500 de înainte, la fracţiune de secundă. Îţi dai seama ce civilizaţii erau?!

„Se pare că societatea noastră, lumea noastră modernă, nişte oameni iresponsabili care se numesc savanţi, vor să umble la ADN şi să bage informaţii, să-l ataşeze pe om la telefon.

Nici şcoală nu mai trebuie, că ţi-o bagă ei, electronic. Într-o seară înveţi patru limbi străine. Ei, dacă vor încerca, şi au încercat, asta e şi cu Covidul acesta, e foarte ciudată toată treaba asta. 

Ai văzut că nimeni nu lucrează decât la efect, nimeni nu lucrează la cauză. Orice lucru şi orice fenomen –asta e legea fundamentală a naturii, a lui Dumnezeu- are o cauză.

Dacă-i distrugi cauza, efectul se distruge singur. Nimeni nu întreabă ce-i cu Covidul ăsta, de unde vine? L-a scăpat accidental? Sau a vrut să-l scape? Cine l-a făcut? Din ce l-aţi făcut? De ce l-aţi făcut? Asta trebuie întrebat. Nu câte paturi să mai facă, cu oxigen”, spune actorul.

Întrebat dacă e de părere că virusul a fost făcut în laborator, actorul Dorel Vişan a răspuns: „Precis! Şi cred că e alimentat în continuare. Acum vor câştiga câteva zeci de miliarde după vaccin şi boala va merge mai departe”.

După vaccinare, boala va merge mai departe. Pentru că ei au spus că vaccinul nu rezolvă. Doar măreşte imunitatea. Dar imunitatea poţi să ţi-o măreşti din alimentaţie, din ce bei, cum trăieşti etc.

Spuneau savanţii că dacă vor umbla la ADN, la celula primară a vieţii, cam prin anul 2035, femeile Pământului se vor steriliza.

Şi, atunci, va trebui să se întâmple un lucru – cum s-a întâmplat şi în alte epoci -, să vină străinii să refacă viaţa. Se crede că s-a mai făcut treaba asta”, afirmă Dorel Vişan.

Întrebat dacă se referă la extratereştri, actorul confirmă bănuiala jurnalistului.

„La extratereştri. Deci, există viaţă şi în altă parte. Păi, nu vorbeşte Evanghelia, Geneza, la capitolul 6? Că lumea s-a amorţit pe pământ şi pământenii au făcut fete frumoase şi îngerii din cer, copiii Domnului, au văzut că fetele pământene sunt frumoase şi au coborât şi s-au culcat cu ele.

Se crede că Venus, care s-a desprins abia cam acum 5.000 de ani, pe care n-au văzut-o tăbiţele astrologice indiene, care sunt cele mai perfecte… Tăbliţele astea le-au luat francezii şi nu ştiu ce s-a întâmplat cu ele, că au dispărut.

În orice caz, nu se mai vorbeşte despre ele. Puteai să consideri un fenomen cu 2.500 de înainte, la fracţiune de secundă. Îţi dai seama ce civilizaţii erau?!”, adaugă Vişan.

Vezi interviul complet pe Cluj24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dele Ali

    luni, 04.01.2021 at 17:06

    Cred ca omul VISAN a fost cipat deja …halucineaza…deja se afla sub controlul extraterestrilor!
    La asemenea prostii trebuie neaparat sa fii imunizat!
    Doamne… mare e gradina ta si multi ii sar gardul 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax