Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier la intersecţia străzilor Lalelelor cu Brânduşei din Alba Iulia

Publicat

Un accident rutier a avut loc miercuri, în jurul orei 15.50, la intersecţia străzii Lalelelor cu Brânduşei din municipiul Alba Iulia. O victimă a fost transportată de urgenţă la spital. Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul.

Potrivit IPJ Alba, un scuterist a intrat în coliziune cu un autoturism. În urma impactului, acesta a suferit leziuni şi a fost transportat de urgenţă la spital, pentru a i se efectua investigaţii medicale.

UPDATE: Poliţiştii au stabilit condiţiile în care s-a produs incidentul rutier:

„La data de 19.10.2011, ora 15.55, pe strada Lalelelor din municipiul Alba Iulia, P.D., de 60 de ani, din Alba Iulia, în timp ce a condus un moped, datorită neatenţiei în conducere, s-a dezechilibrat, a pierdut controlul vehiculului şi a intrat în coliziune cu un autoturism care era staţionat.

În urma accidentului, mopedistul a suferit leziuni corporale şi a rămas internat pentru investigaţii şi acordarea de îngrijiri medicale.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax