Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident de circulaţie pe DN1, între Sebeş şi Sibiu. Patru persoane transportate la spital, între care şi un bebeluş

Publicat

Un accident de circulaţie s-a produs joi, în jurul orei 14.40, pe DN1, la aproximativ 10-12 kilometri de Sebeş, spre Sibiu. Au fost implicate un TIR, un autocamion cu remorcă şi un autoturism. Trei persoane, care se aflau în autoturism, inclusiv un bebeluş, au fost rănite şi transportate la Spitalul Sebeş. Ulterior, a ajuns la spital şi şoferul, care a fost iniţial încarcerat în fiarele controsionate ale maşinii.

Circulaţia a fost blocată în zonă timp de aproape trei ore, timp în care poliţiştii, echipele de descarcerare ISU şi ambulanţă au desfăşurat primele cercetări la faţa locului şi au asigurat transportarea răniţilor la spital.

Potrivit IPJ Alba, în autoturismul implicat în accident se aflau patru pasageri, între care şi un bebeluş. Şoferul maşinii, încarcerat, se afla în stare de inconştienţă. Mama şi bunica bebeluşului au fost transportate împreună cu micuţul, la spitalul din Sebeş. Din primele investigaţii, copilul nu pare să fi suferit răni. Accidentul s-a produs la kilometrul 352-270, pe DN1.

Echipajele de intervenţie de la faţa locului au reuşit scoaterea şoferului de sub fiarele contorsionate, în jurul orei 16.50. Acesta a fost transportat, la rândul său, la spitalul din Sebeş. Autoturismul implicat are numere de Bucureşti.

În continuare se fac cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul rutier. Autoturismul tracta pe o platformă mai multe motociclete. Din primele investigaţii, şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, unde a acroşat autocamionul şi maşina a fost proiectată în TIR-ul care circula regulamentar din sens opus.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax