Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Şoferul unei autoutilitare a decedat într-un accident pe DN7, în apropierea Gării Blandiana 2

Publicat

Circulaţia rutieră a fost blocată pe DN7, pe ambele sensuri, sămbătă seara, de la ora 21.30, în apropierea Gării Blandiana 2, din cauza unui grav accident de circulaţie. La faţa locului s-a deplasat un echipaj ISU pentru descarcerarea unei persoane.

Potrivit IPJ Alba, în accident au fost implicate două autovehicule: un autotren care transporta maşini şi o dubă. Din primele cercetări, vinovat este şoferul dubei, care a intrat neregulamentar într-o depăşire şi a intrat în coliziune cu autotrenul.

În urma impactului, şoferul dubei, de 32 de ani, a fost încarcerat între fiarele maşinii.

UPDATE Ora 23.24: Persoana încarcerată a decedat. Maşina este înmatriculată în Dâmboviţa. Poliţiştii continuă cercetările la faţa locului, iar circulaţia era blocată pe ambele sensuri.

Vă prezentăm comunicatul emis de ISU Alba:

„Garda de Intervenţie Sebeş a fost solicitată în data de 01.10.2011, ora 22.10 pentru a interveni la un accident de circulaţie produs pe DN 7, pe raza localităţii Blandiana, între o autoutilitară şi un autotren. În urma impactului dintre cele două autovehicule, persoana din autoutilitară a rămas încarcerată. Ne-am deplasat la faţa locului cu 1 autospecială complexă de intervenţie şi am executat manevre pentru scoaterea persoanei dintre fiarele contorsionate ale autoutilitarei şi pentru spălarea carosabilului de carburanţii şi lubrifianţii scurşi în urma impactului. Persoana încarcerată, un bărbat de 32 de ani, a fost predată Serviciului de Ambulanţă însă cu toate eforturile forţelor participante aceasta nu a mai putut fi salvată, fiind declarată decedată”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax