Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident cu răniţi pe DN7. Impact frontal între două autoturisme, după o depăşire neregulamentară

Publicat

Două persoane au ajuns la spitalul din Sebeş, cu ambulanţa, după ce au fost rănite într-un accident rutier petrecut pe DN 7, duminică, în jurul orei 15.00.

În accident au fost implicate două autoturisme, care s-au tamponat frontal. Din primele cercetări la faţa locului, acesta s-a petrecut din cauza unei depăşiri neregulamentare.

Circulaţia rutieră a fost blocată pe un sens de circulaţie, timp de aproximativ o oră.

Poliţiştii au precizat că autorul accidentului este F.M.N. (38 de ani) din Sebeş, care, afla la volanul unui autoturism, s-a angajat în depăşirea unei coloane de maşini şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 63 de ani din Bucureşti. În urma impactului, cel de-al doilea şofer şi o femeie de 61 de ani, pasageră în maşina lovită au suferit leziuni corporale uşoare. Cercetările continuă.

La data de 10.09.2011, ora 22, 10, pe strada Transilvaniei din municipiul Aiud, M.I.N., de 37 de ani, din comuna Supur, judeţul Satu Mare, în timp ce conducea un autobuz, nu a acordat prioritate de trecere unei minore de 16 ani din municipiul Aiud, care era angajată regulamentar în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni, acroşând-o.

În urma accidentului minora a suferit leziuni corporale uşoare, rămânând sub supraveghere medicală.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax