Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Mugurel Sârbu şi-a anunţat oficial candidatura ca independent la Primăria Sebeş, la următoarele alegeri

Publicat

Primarul Mugurel Sârbu de la Sebeş a susţinut o conferinţă de presă, luni, în care a anunţat oficial că va candida ca independent la următoarele alegeri. Potrivit acestuia, drumul său alături de PDL se desparte, pentru că nu mai are nimic în comun cu partidul. La finalul mandatului, îşi va depune demisia din PDL, însă nu mai devreme, pentru a nu „dezamăgi cetăţenii din Sebeş” şi a lăsa primăria fără edil.

„Legătura cu PDL s-a întrerupt total, dar nu pot să las acum un om cu pregătirea lui Bogdan (n.r. – Adrian Bogdan, viceprimar), singur la conducerea Primăriei. În schimb, PDL poate să facă ce vrea, să mă excludă de 10 ori dacă vor”, a spus Mugurel Sârbu.

Principalul motiv pentru alegerea candidaturii ca independent, potrivit lui Mugurel Sârbu, este decizia luată de BPJ, al PDL, în şedinţa de joi, prin care s-a dispus ca primarul să continue relaţia de colaborare cu viceprimarul Adrian Bogdan:”Din păcate, decizia comunicată BPJ-ului mi-a confirmat că solicitările mele sunt neglijate, nu sunt luate în considerare şi de aceea consider că elementele care mă legau pe mine de partid au dispărut.”

„PDL Alba şi, în principal, Mircea Hava nu realizează că eu nu am nevoie de PDL, ci PDL are nevoie de mine. Când am făcut pasul către PDL, le-am spus că nu voi fi niciodată un yesman, iar acum mi-am dat seama foarte clar că eu în acest partid nu sunt dorit”, a precizat Sârbu.

Acesta a mai spus că „deşi întotdeauna am avut o relaţie bună cu Ion Dumitrel, de joi, ziua în care a fost şedinţa BPJ, acesta nu-mi răspunde la telefon, ceea ce mi se pare foarte ciudat. Nu e nici o problemă, nu-l voi mai suna nici eu, niciodată… nu înţeleg de ce a avut această atitudine, sunt mâhnit că, chiar dacă sunt lucruri împotriva părerii tale, trebuie să ai verticalitate şi deschiderea necesară ca să poţi să vorbeşti”.

În ceea ce priveşte aşa-zisele tabere din PDL, de susţinere a diferiţilor candidaţi pentru Primăria Sebeş, Mugurel Sârbu susţine că: „În prezent, nu este vorba despre o luptă în PDL Alba, ci o luptă între partidul cetăţenilor municipiului Sebeş, din care fac parte şi eu, şi şmecheriile unora care vor să subjuge cetăţenii şi să pună mâna pe bugetul oraşului”.

Mugurel Sârbu a mai făcut referiri la Mircea Hava, pe care l-a numit „un baron şef” şi un „şmecher în politică”: „Hava care, încă o dată, considerându-se un şmecher în politică, crede că prin astfel de jocuri îşi etalează calităţile sale politice. Eu cred că îşi etalează orice, în afară de calităţi… vă promit că în calitatea mea de independent de aici încolo voi încerca să fac o radiografie a acestor probleme şi am să le spun. Eu m-am săturat să fiu în faza în care constat o serie de lucruri care nu sunt corecte, dar, din cauza apartenenţei la un partid, să fiu în faza în care să nu le spun”.

În ceea ce priveşte eventuala plecare a lui Sârbu la alte partide, acesta susţine că deocamdată nu ia în discuţie alte variante şi că rămâne pentru soluţia de independent, până la alegeri.

Vizionaţi declaraţia lui Mugurel Sârbu vizavi la plecarea sa din PDL şi candidatura ca independent la Primăria Alba Iulia:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Cisi

    luni, 27.02.2012 at 12:54

    Sarbule , ne crezi prosti ?
    Nici in ultimul ceas nu renunti la CIOLAN.
    Auzi ce gargara are Sarbu asta : bugetul … sa nu-l lase…pe mana cui ma traseistule ?
    Ai vrea cumva sa fie pe veci al tau ? Nu vezi cum te dai de gol gainarelule ? Tot HOTUL striga hot

  2. gara

    luni, 27.02.2012 at 12:59

    ***** la OUA si GAINAT scandalagiule de Galbenel
    Tu nu vezi ma ca nu te mai vrea NIMENI in Seghis
    Da bani cat mai poti pe atribuiri directe la Zenu , la ….ca oricum DNA-ul e’ pe tine *******

  3. Ion

    luni, 27.02.2012 at 13:03

    Rau ai ajuns Mugurele
    Dar si mai rau vei ajunge pt ca nu stii sa pierzi cu DEMNITATE (oricum nu sti ce inseamna)

  4. Gigel

    miercuri, 04.04.2012 at 20:52

    ******demnitar de cacao ce esti!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax