Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Parapantist prăbuşit în zona Rimetea. Recuperat de salvamontişti, acesta a fost transportat la spital

Publicat

Jandarmii montani, împreună cu echipaje de la Salvamont au desfăşurat, marţi, acţiuni de căutare a unui parapantist prăbuşit în zona numită Sub Pădure, din Rîmetea. Rănitul a anunţat prin telefon că acuza dureri în zona spatelui, dar era conştient.

Jandarmii au fost informaţi de incident printr-un apel la 122. Din informaţiile oferite de aceştia, persoana nu era grav rănită, dar acuza dureri de spate şi nu se putea deplasa pe distanţe lungi. Salvamontiştii au reuşit să intre în contact telefonic cu victima, dar comunicarea a fost destul de dificilă, deoarece aceasta se afla într-o zonă fără acoperire de către reţeaua telefonică mobilă.

Potrivit reprezentanţilor Salvamont Alba, parapantistul prăbuşit are 41 de ani şi este din Turda. Acesta a fost găsit şi preluat de către un echipaj SMURD şi a fost transportat la spitalul din Aiud, cu o targă specială. Din primele investigaţii, starea bărbatului nu era gravă, dar, cel mai probabil, a suferit leziuni la coloană. Accidentul s-a produs din cauza unor defecţiuni tehnice, iar bărbatul s-a prăbuşit sub privirile prietenilor în Vârful Ugerului, în locul cunoscut cu numele de Sub Pădure.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax