Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident teribil între un taxi şi un TIR. Cinci persoane decedate. Circulaţia a fost blocată 3 ore

Publicat

Traficul pe DN7, pe tronsonul Sebeş – Orăştie, în zona comunei Blandiana a fost blocat pe ambele sensuri, miercuri dimineaţă, din cauza unui teribil accident de circulaţie.

Potrivit IPJ Alba, un taxi marca Skoda, înmatriculat cu numere de Alba, în timp de circula pe direcţia Sebeş – Orăştie, a intrat într-o depăşire neregulamentară, într-o curbă periculoasă şi s-a izbit frontal de un TIR care rula din sens opus. În urma impactului, cinci persoane care se aflau în interiorul taxi-ului au decedat. Accidentul s-a produs în jurul orei 7.20.

Pe lângă echipajele de poliţie, la faţa locului a fost solicitat şi un echipaj de pompieri şi două echipaje de descarcerări.

Circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri pe DN7, în zona accidentului, pentru aproximativ 3 ore. Potrivit poliţiştilor prezenţi la faţa locului, acesta a fost cel mai grav accident din ultimul an. Şoferul taxi-ului a fost solicitat, miercuri dimineaţa, pentru o cursă până la Arad. Potrivit cunoscuţilor, clienţii erau patronul firmei „New Generation Construct” Sebeş, Luca Moretto (45 de ani) şi trei angajaţi ai săi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax