Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat descoperit decedat într-un apartament de pe strada Poligonului din Alba Iulia

Publicat

pompier

Un detaşament al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba a intervenit, luni seara, pentru deblocarea uşii unui apartament situat pe strada Poligonului, bloc 18, la solicitarea locatarilor din zonă.

Reprezentanţii ISU Alba au precizat că proprietarul apartamentului a fost găsit decedat, în interiorul locuinţei în care echipele de intervenţie au fost nevoite să pătrundă cu forţa. Este vorba despre un bărbat în vârsă de 55 de ani care, potrivit vecinilor, nu a mai fost văzut de două săptămâni. Acesta se pare că locuia singur iar oamenii legii nu au reuşit să intre în contact cu membrii familiei.

Poliţiştii cercetează cazul, iar cadavrul va fi transportat la spital, pentru a i se efectua necropsia şi a se stabili exact motivele şi data decesului.

Cei care au solicitat intervenţia ISU sunt vecinii de bloc. Din primele declaraţii ale acestora, din interiorul locuinţei emana un miros greu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax