Connect with us
Publicitate

Uncategorized

VIDEO: Victor Ponta, la Alba Iulia

Publicat

UPDATE: 17,30 În cadrul întâlnirii de joi pe care Victor Ponta a avut-o cu conducerea PSD Alba, acesta le-a cerut social-democraţilor să se concentreze pe activităţile de partid, mai ales că, de anul viitor, începe precampania electorală pentru alegerile locale din 2012. La ultimele alegeri locale, PSD Alba a câştigat doar 6 primării, iar, la alegerile parţiale din acest an, şi-a mai adjudecat două localităţi.

Ponta a mai recunoscut faptul că, după congresul din februarie al partidului, organizaţiile din Transilvania nu au primit funcţii în structurile de conducere ale PSD. Acest lucru va fi discutat pe larg la întâlnirea de săptămâna viitoare dintre Victor Ponta şi liderii filialelor din Ardeal.

UPDATE: Ora 14,50 Victor Ponta s-a întâlnit cu liderii social-democraţi din judeţ după conferinţa de presă, în cadrul căreia a ezitat să facă dezvăluiri despre aspecte ce ţin de problemele interne ale partidului. Întrebat de jurnalişti dacă este mulţumit de Organizaţia PSD Alba, Ponta a declarat că, dacă ar fi motive de nemulţumire, ar discuta doar cu membrii acesteia. Totodată, preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a afirmat, joi, că organizaţia PSD Alba a trecut cu bine evaluările interne efectuate de puţină vreme.

UPDATE:  Ora 13.35  Şeful PSD a ajuns la sediul PSD Alba Iulia.

UPDATE: 13,00. Întâlnirea cu membrii PSD Alba a fost amânată cu o oră, Victor Ponta fiind aşteptat la 13,30. Liderii social-democraţi locali nu păreau foarte tensionaţi, în contextul vizitei oficiale „de la centru”, precizând că şedinţa va fi punctuală şi că Victor Ponta a anunţat că va rămâne doar câteva ore la Alba Iulia.

Preşedintele PSD, Victor Ponta a venit la Alba Iulia, pentru o întâlnire programată la ora 12,30, cu liderii organizaţiei locale a partidului şi pentru a pune la punct anumite probleme interne.  Precizăm că activitatea Organizaţiei PSD Alba a fost obiectul unei evaluări, de către conducerea centrală. Tot joi, Ponta a avut o întâlnire şi cu membrii PSD Cluj.

[media id=86 width=320 height=240]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax