Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat a încercat să îşi pună capăt zilelor, în incinta SC „Ciserom” Sebeş. Acesta a incendiat camera în care locuia de mai bine de o săptămână

Publicat

Administratorul sălii de sport a societăţii comerciale SC „Ciserom” Sebeş a încercat să-şi pună capăt zilelor, marţi dimineaţă, în incinta fabricii. Deşi iniţial poliţiştii au fost informaţi că bărbatul s-a autoincendiat, cercetările ulterioare au arătat că acesta a ars, în interiorul unei încăperi din fabrică, mai multe bunuri, iar fumul produs l-a dus la un pas de a se asfixia.

Poliţiştii au fost înştiinţaţi de teribilul incident printr-un apel la 112. Bărbatul este instructor sportiv, iar surse din rândul apropiaţilor ne spun că acesta obişnuia să lucreze şi ca portar. Acesta a fost transportat de urgenţă la Spitalul Municipal Sebeş, pentru îngrijiri medicale.

Bărbatul are 47 de ani, iar surse neoficiale susţin că acesta ar fi recurs la asemenea fapte în urma unui conflict familial. Reprezentanţii IPJ ne-au informat că starea lui nu este gravă, dar că necesită îngrijiri medicale. Medicii de la Spitalul Municipal Sebeş susţin că bărbatul a fost consultat şi diagnosticat cu „tulburare psihotică gravă” şi că în prezent acesta suferă de pierderi de cunoştinţă.

Numele bărbatului este Ioan Noania. Potrivit apropiaţilor, acesta locuia în incinta „Ciserom” Sebeş de mai bine de o săptămână, când s-a mutat de acasă din cauza certurilor cu soţia. Bărbatul obişnuia să petreacă noaptea într-o cameră din centrala societăţii comerciale. Aceleaşi surse susţin că, marţi dimineaţă, Ioan Noania ar fi dat foc încăperii în care locuia, iar motivul pentru care acesta a ajuns la spital ar fi intoxicaţia cu fum. La momentul în care au ajuns poliţiştii, bărbatul era conştient, dar nu vroia să părăsească locuinţa, deoarece, ne spun apropiaţii, „vroia să moară”.

Reprezentnaţii IPJ Alba ne-au confirmat faptul că bărbatul era administrator al sălii de sport aflată în incinta SC „Ciserom” Sebeş. Potrivit oamenilor legii, marţi dimineaţă, Ioan Noania a pus pe foc mai multe bunuri personale, printre care şi o bucată de linoleum. Fumul a cuprins încăperea, iar bărbatul a suferit intoxicaţii.

Ion Nonia este divorţat şi se pare că o ceartă cu fosta soţie l-ar fi determinat să recurgă la gesturi extreme.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. nimenlume

    marți, 12.04.2011 at 09:40

    Nu a incercat sa se sinucida, a incercat sa puna un linoleum pe foc. Cel putin aceasta este versiunea oficiala sustinuta de politisti…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate