Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Acuzat că a lovit un om pe trecerea de pietoni. George Bian, fiul fostului șef ANOFM, audiat de magistraţii Judecătoriei Alba Iulia

Publicat

judecart

Fiul fostului preşedinte al ANOFM, Alin George Bian s-a aflat marţi în faţa magistraţilor Judecătoriei Alba Iulia, unde a fost citat cu mandat de aducere pentru a fi audiat în dosarul de vătămare corporală gravă în care are calitate de învinuit.

UPDATE: Şedinţa de judecată s-a încheiat abia în jurul orei 18.30. Magistraţii au stabilit un nou termen de judecată pentru audierea martorilor din dosar. Alin George Bian a fost deasemenea audiat de judecători, la fel ca şi soţia bărbatului decedat, parte civilă în dosar. Vom reveni cu amănunte.

Octavian Hârceagă, apărătorul fiului lui Silviu Bian

Acesta este reprezentat de avocatul Octavian Hârceagă. Alin George Bian a intrat în vizorul oamenilor legii în 2008, când, în noaptea de 30 iunie spre 1 iulie, a accidentat cu maşina marca BMW un bărbat de 62 de ani, Ioan Man care se angajase să traverseze strada pe o trecere de pietoni din Alba Iulia. În urma impactului, victima a suferit leziuni grave şi trei intervenţii chirurgicale. Două luni mai târziu, în septembrie, Ioan Man a decedat, dar Alin George Bian a fost trimis în judecată abia în iulie 2010.

„Moartea lui Ioan Man, cauzată de o ocluzie intestinală”

În apărarea clientului său, avocatul Octavian Hârceagă aduce documente prin care se arată că medicii de la Cluj au stabilit că moartea lui Ioan Man nu a fost cauzată de leziunile produse în urma accidentului, ci de o ocluzie intestinală. Acesta susţine că, în 2008, înainte de a deceda, victima a semnat o înţelegere prin care îşi retrăgea plângerea formulată împotriva lui Alin George Bian şi solicita netrimiterea în judecată a tânărului şi încetarea anchetei penale. La polul opus, familia lui Ioan Man susţine că Silviu Bian, tatăl acuzatului l-ar fi convins pe acesta să se împace şi oferindu-le suma de 8.400 de lei.

Familia victimei cere daune în cuantum de 100.000 lei

Avocatul Octavian Hârceagă mai prezintă în faţa instanţei documente prin care se atestă achitarea sumei de 8.400 de lei, reprezentând despăgubiri, dar şi un act semnat de soţia victimei prin care recunoaşte că soţul ei ar fi ajuns la o înţetelegere cu Alin Bian şi că nu mai aveau alte pretenţii. La termenele ulterioare însă, potrivit avocatului, soţia victimei s-a răzgândit, iar în prezent cere despăgubiri în cuantum de 100.000 lei, din care 50.000 lei daune materiale, iar alţi 50.000lei – daune morale.

Alin George Bian, prin reprezentantul său legal, se opune achitării acestei sume.

Reamintim că tatăl tânărului, Silviu Bian, fostul preşedinte al ANOFM este de asemenea cercetat, pentru luare de mită.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. adi

    marți, 01.11.2011 at 13:06

    niste infractori

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax