Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acuzații din partea șefului ALDE Alba, Ioan Lazăr: ”PSD și PNL au blaturi în județ”

Publicat

ioan lazar

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, și-a acuzat ”partenerii” de la PSD, de blaturi cu liberalii. Acesta a oferit și două exemple, respectiv alegerea viceprimarilor de la Valea Lungă și Baia de Arieș. În aceste localități, spune Lazăr, PSD a obținut posturi de viceprimar deși aveau doar câte doi consilieri locali, în timp ce ALDE avea câte cinci. Acest lucru a fost posibil din cauza faptului că PSD a negociat singur cu PNL, lucru pe care ALDE nu l-a făcut. 

”Vreau să vă spun că sunt foarte multe blaturi în județul Alba între PSD și PNL. În consiliile locale, în consiliile municipale… deci au blaturi” a spus Lazăr. ”Capul răutăților” a fost, în opinia acestuia, șeful Poștei, Ioan Florea, care ar fi negociat cu liberalii. Florea nu mai este în partid, după ce a fost dat afară la pachet cu primarul din Ciugud, dar, a adăugat Lazăr, a rămas ”domnul Murg” (n.r. – consilerul prefectului Dănuț Hălălai). ”Și vreau să vă spun că nici domnul președinte Dârzu nu este străin. Eu refuz să cred că cei din organizația PSD Alba fac ceva de capul lor, fără să aibă acceptul președintelui. Dânsul spune că nu, dar eu nu-l cred” a mai spus Ioan Lazăr.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    sâmbătă, 17.03.2018 at 12:16

    Bai Lazare, trezeste-te ! Ai uitat ca activezi in politica ? Pai acolo este permis orice, pentru ca materialul uman din zona asta este cel mai degradat. Sti tu mai bine, dar te faci ce nu sti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax