Connect with us
Publicitate

CUGIR

Acuzații grave ale deputatului Florin Roman: Angajarea la Fabrica de Arme din Cugir, condiționată de adeziunea la PSD

Publicat

YouTube video

Deputatul de Alba Florin Roman a lansat o serie de acuzații grave la adresa conducerii Fabricii de Arme din Cugir. Potrivit acestuia, cei care doresc să se angajeze acolo sunt condiționați de semnarea unei adeziuni la organizația locală a PSD. Roman a solicitat un control al Ministerului Economiei la fabrica respectivă și consideră că șefii societății sunt susținuți politic de lierul PSD Alba, Ioan Dîrzu.

Florin Roman a explicat că mai multe persoane i-au adus la cunoștință această situație și că din ceea ce știe, doar o persoană a refuzat semnarea adeziunii, într-un oraș în care locurile de muncă sunt o problemă.

Acesta a adăugat că la Cugir există o problemă de natură penală și una de management, referindu-se, în ultimul caz, la accidentul petrecut la sfârșitul anului trecut, când o femeie și-a pierdut viațaîntr-un tunel de încercare a muniției.

”Este scadalos. Altă treabă nu au decât să politizeze total și să condiționeze obținerea locului de muncă de apartenența la organizația locală a PSD Cugir (…)M-am săturat de tot felul de penali care cred că pot face ce vor” a spus Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Jidanul

    vineri, 08.02.2019 at 14:11

    O fi adevarat ce spune Florin Roman despre adeziuni la PSD cugir,dar Florine zi ceva si de cei 57.000 lei pe care lunar ii castiga Tudorel Toader,parca ar ara prin munti ca un tractor……Altii abia isi duc zilele si unul ca asta ori Olguta Vasilescu cu Manda si-au cumparat o casa in Craiova cu 230 000Euro…Da bine le merge la unii ce vin acusi dupa voturi..!Numai o noua revolutie ne mai scapa de hapsani…….!

  2. Vasi

    sâmbătă, 09.02.2019 at 11:39

    Sunt un fost angajat al FAC, umilit, hartuit si apoi dat afara abuziv, doar pentru faptul ca nu am aderat la PSD si la Sindicatul Neagu.
    Comunismul e in floare prin tandemul Neagu – psd, distrugatorii de vieti si viitor

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax