Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Acuzații pentru clubul CSU Alba Iulia din partea unui jucător columbian. Acuză tratamentul la care a fost supus după accidentare

Publicat

Un jucător columbian acuză clubul CSU Alba Iulia (aflat în subordinea Universității din Alba Iulia) de tratamentul la care a fost supus după ce s-a accidentat la un meci de pregătire. 

Cazul a fost descris pe larg de GSP.ro. Este vorba despre jucătorul Esteban Luis Vanegas (25 de ani), transferat pentru un sezon la CSU Alba Iulia (Liga a 3-a).

Fundaș central, Vanegas a ajuns pe 22 iulie în România, cu contractul pe un sezon semnat cu CSU Alba Iulia.

El le-a spus jurnaliștilor că beneficia prin contract, inclusiv de asigurări medicale în cazul unei accidentări, dar și de un salariu lunar de 1.000 de euro.

Acuzații pentru clubul CSU Alba Iulia

Ulterior accidentării (ruptură parțială a ligamentului încrucișțat plus ruptură de menisc) atitudinea clubului s-ar fi schimbat radical față de el:

„Mi-au propus să rezolvăm prietenește, să-mi dea trei salarii și bilet de avion și să reziliem contractul. Normal că nu puteam să fiu de acord!”.

”La nici două săptămâni, deși părea că lucrurile se lămuriseră între părți, jucătorul a contactat GSP.ro anunțând că este obligat să plece acasă, pentru că de la Serviciul Imigrări nu i s-a eliberat permisul de muncă și era amenințat cu expulzarea din România și cu interdicția de a reveni timp de 10 ani.

Vanegas a adăugat că „clubul m-a trimis la București, cu doar 20 de euro în buzunar, să am pentru mâncare, și cu un bilet de avion spre casă, pe ruta Istanbul – Bogota- Medelin, pentru 7 septembrie.

Mi-au zis că îmi vor da 4.000 de euro, că mai mult nu au, pentru operație și recuperare, fiindcă atât ar fi aflat că costă în România.

Numai că mi-au propus să mă operez abia după 15 octombrie, când vine din concediu medicul cu care lucrează ei.

Asta fiindcă știau că nu pot să stau în România până pe 15 octombrie, din cauza vizei. În plus, nici nu pot să aștept atât.

În ciuda durerilor, am continuat să mă antrenez. Iar medicii mi-au zis că pe măsură ce am amânat operația, genunchiul a fost și mai afectat în urma accidentării, că pot apărea complicații.

Așa că sunt obligat să mă operez în Columbia, unde intervenția și tratamentul costă 7.000-8.000 de euro.

Nu știu cu ce bani să plătesc, fiindcă nu mi-au dat nici ultimul salariu și nici cei 4.000 de euro. Mi-au zis că o să-mi trimită când voi ajunge acasă, dacă vreau să mă operez acolo” a transmis jucătorul, jurnaliștilor de la GSP.

Fotbalistul a notificat de mai multe ori clubul, solicitând celor de la CSU Alba Iulia să-și respecte contractul, să-i asigure operația, costurile cu refacerea, care ar putea dura 7-8 luni, dar și salariile pe toată perioada acestui sezon. Nu a primit niciun răspuns, susține columbianul.

Surse din apropierea clubului susțin că „Vanegas dramatizează lucrurile. Nu a fost amenințat cu nicio expulzare”.

Citește articolul complet pe GSP.ro

Foto: captură video, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate