Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Adăpost de animale din Valea Cerbului – Bucium, distrus în INCENDIU. Pagube de 40.000 de lei în urma unui trăsnet

Publicat

pompier

Un adăpost de animale din Munţii Apuseni a fost distrus în totalitate, sâmbătă noaptea, într-un incendiu produs în urma unei furtuni puternice. Pagubele au fost estimate la valoarea de 40.000 de lei.

Pichetul de pompieri Cîmpeni a intervenit sâmbătă noaptea, la ora 2.38, în localitatea Valea Cerbului, comuna Bucium, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (adăpost de animale).

Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Abrud.

Ca urmare a incendiului a ars adăpostul de animale, confecționat în totalitate din lemn și acoperit cu plăci de azbociment, pe o suprafață de aproximativ 65 mp.

Cauza incendiului este un trăsnet care a lovit anexa gospodărească. Pagubele au fost estimate la valoarea de 40.000 lei.

foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax