Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ADIO despăgubiri dacă lovești un animal sălbatic pe Autostrada A1, între Sibiu și Sebeș. CNAIR a montat INDICATOARE de avertizare

Publicat

De acum, doar șoferii sunt vinovați dacă se întâmplă un accident din cauza animalelor ce intră pe autostradă. Primele indicatoare rutiere cu „Atenție, animale!” au fost montate pe Autostrada A1, între Sibiu și Sebeș, în zona în care s-au petrecut, recent, două accidente soldate cu moartea a doi urşi. Panourile înștiințează şoferii asupra unor potenţiale pericole generate de animalele care pot să traverseze sau să circule pe autostradă, fiiind obligați să reducă viteza și să circule cu atenție sporită.

În urma ultimelor accidente de pe Autostrada A1, între Sebeș și Sibiu, au fost montate indicatoare de avertizare „Atenție, animale!”.  Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov speră că prin montarea panourilor vor atrage atenția șoferilor că animalele pot sări peste gardurile de protecție ale autostrăzii și astfel pot ajunge pe carosabil.

Măsura a fost anunţată după ce un urs a fost ucis, în noaptea de duminică spre luni, de o maşină, după ce a pătruns într-un tunel de pe Autostrada A1, pe raza judeţului Sibiu. Evenimentul, care este al doilea de acest fel din ultimele trei zile, s-a produs la kilometrul 262 + 500.

Citește și: FOTO: Un urs a fost lovit MORTAL de o camionetă pe autostrada Sibiu-Sebeș

În noaptea de vineri spre sâmbătă, un alt urs a fost accidentat mortal pe Autostrada A1, la o distanţă de circa şase kilometri de locul în care s-a produs al doilea eveniment.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Problemele cu animalele sălbatice continuă pe autostrada A1. Pui de urs lovit mortal de o mașină între Sibiu și Sebeș

Nicio persoană nu a fost rănită în urma celor două accidente produse în zilele de sâmbătă și duminică.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Sandu Emilian

    joi, 23.08.2018 at 12:50

    Cu un indicator rutier sau scăpat autoritățile ,de ce nu face în așa fel să înpiedice intrarea animalelor sălbatice pe autostradă ? La 100-120 km la oră nu ai cum să eviti dacă îți iasă ceva în față, e autostradă totuși nu mergi cu 50-60 km la oră.

  2. Apocalipsa lui Rika

    joi, 23.08.2018 at 14:44

    si prosti mai platesc rovineta ? in tara asta nu trebuie sa dai 1 leu la stat !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax