Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Adio, Facebook şi Youtube pentru angajaţii Consiliului Judeţean Alba. La Primărie, nicio restricţie în accesarea paginilor de internet

Publicat

Gata cu facebook-ul pentru angajaţii Consiliului Judeţean Alba. Săptămâna trecută, conducerea instituţiei a luat hotărârea de a restricţiona accesul angajaţilor pe mai multe site-uri de socializare, de descărcare de filme şi de vizionare şi încărcare video.

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, măsura nu a fost luată ca sancţiune şi nu are nicio legătură cu vreun eveniment petrecut recent, ci a fost luată „preventiv”.

„Este vorba de reţele de socializare, site-uri de descărcare de filme, de vizionare sau încărcare video, cum este youtube. Motivele au venit şi din chestiuni de siguranţă, sunt site-uri care colcăie de viruşi. Măsura aceasta a fost luată mai mult preventiv, ea există în sistemul privat de peste 10 ani, deci practic nu facem decât să intrăm în rândul lumii”, a declarat George Şinca, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Alba.

La Primărie încă nu a fost introdusă nicio restricţie în accesarea paginilor de internet. „În afară de programele preinstalate, pe calculatoarele din primărie nu se poate instala nimic pe niciun calculator, dar facebook se accesează dintr-un browser, pentru care nu trebuie instalate alte programe. Nu avem restricţie la accesarea facebook şi nici a altor site-uri, dar lumea este suficient de ocupată ca să nu aibă timp de navigaţie. Efortul de a restricţiona pagini de internet este inutil, pentru că oricum cei care nu vor să lucreze nu lucrează, oricând se poate găsi ceva cu care să-şi umple timpul, totul tine de constiinţa fiecăruia”, a declarat Mihai Coşer, purtătorul de cuvânt al primăriei municipiului Alba Iulia.

Şi alte instituţii din Alba, care au internet prin server-ul ministerelor din care fac parte (Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Alba), au accesul restricţionat la mai multe site-uri, printre care şi Facebook şi Youtube.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. gogu

    luni, 20.01.2014 at 10:14

    nu mai stau pe book, stau pe zuma!…oricum nu stiu de ce merg la slujba doar ca sa zica „sa traiti sefu”

  2. anonim

    luni, 20.01.2014 at 16:18

    Frectionari…

  3. un el

    luni, 20.01.2014 at 21:25

    ……totul tine de constiinţa fiecăruia….subscriu la ceea ce spune D-nul Coser.Din pacate sunt atat de putini ….iar acei putini, care sunt ….sunt umiliti….sunt detestati de ….uneori chiar pedepsiti …..???!!! Romania LOR!…romania noastra…???!!! LUMINEAZA-NE MINTEA DOAMNE!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax