Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Adio, patinoar la Alba Mall! După o lună de la deschidere, distracţia pe gheaţă de la centrul comercial a luat sfârşit

Publicat

Pentru că toate lucrurile au un început, dar şi un final, după o lună de la deschidere, patinoarul amplasat în parcarea Alba Mall s-a închis. Reprezentanţii centrului comercial din Alba Iulia au luat această decizie din cauza cheltuielilor mari care trebuiau suportate pentru întreţinere şi care nu erau justificate prin numărul mic de persoane care preferau o tură cu patinele pe gheaţă.

Pentru că vremea de afară este una călduroasă şi temperaturile ajung cu mult peste plus, reprezentanţii Alba Mall au spus că patinoarul era greu de menţinut îngheţat şi, de asemenea, costisitor.

Duminică, firma care a adus patinoarul la Alba Iulia a început să scoată gheaţa. În perioada în care patinoarul a fost deschis, numărul de clienţi care au preferat o tură cu patinele pe gheaţă a fost foarte mic. Patinoarul din parcarea Alba Mall a fost deschis pe data de 4 decembrie şi avea o suprafaţă de 400 de metri.

Totuşi cei care mai vor să meargă la o tură pe gheaţă pot profita de patinoarul amplasat în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia. Biletul de intrare la patinoar este 10 lei şi tot atât plătiţi şi dacă vreţi să vă închiriaţi o pereche de patine. Patinoarul va fi deschis până la începutul lunii februarie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. taz

    marți, 07.01.2014 at 15:10

    no așe ca nu aveam une parca cand meream la cazinou!

  2. bono

    marți, 07.01.2014 at 15:17

    Pai de … numar mic de doritori acolo ca-i scump, taaaaare scump!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax