Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Administrația locală din Sebeș caută o firmă care să ridice deșeurile stradale, în următorii trei ani. Licitație, lansată în SEAP

Publicat

sebes

Administrația locală din Sebeș alocă peste 1,4 milioane de lei în următorii trei ani pentru transportul și eliminarea deșeurilor stradale, rezultate din activitățile de curățenie a străzilor, de întreținere a spațiilor verzi și din golirea coșurilor de gunoi stradal. 

Serviciul Public de Administrarea Patrimoniului (SPAP) Sebeș a lansat recent o licitație pentru servicii de transport şi eliminare deşeuri stradale, rezultate din activităţile de curăţenie si igenizare a străzilor, întreţinerea spaţiilor verzi şi golirea coşurilor de gunoi stradal de pe domeniul public al municipiului, în perioada 2023-2026.

Valoarea totală a serviciilor de transport deșeuri este estimată între 1.440.000 ș2.664.000 de lei, fără TVA. 

Potrivit caietului de sarcini, firma care va câștiga licitața va trebui să ridice și să transporte deșeurile stradale de la sediul SPAP Sebeș (strada Viilor, nr. 28) și din platforma de gunoi aflată în Piața Dacia (strada Pieții), în zilele lucrătoare ale săptămânii, în intervalul orar 08:00 – 15:00.

De asemenea, firma va avea obligația de a ridica și transporta deșeurile vegetale compostabile de la sediul SPAP Sebeș în intervalul orar 08:00 – 15:00 ori de câte ori va fi necesar, însă doar la solicitarea autorităților locale.

Cantitatea minimă de deșeuri transportate și eliminate este de 275 mc/lună, iar cantitatea maximă este de 500 mc/lună.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax