Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Administraţia locală şi-a făcut buget pentru Serbările Crăciunului şi Anului Nou. Vezi sumele de bani alocate

Publicat

Consiliul Local Alba Iulia a alocat în această lună suma de 440.000 lei pentru organizarea mai multor activităţi culturale. Pe lângă cei 400.000 lei proveniţi de la Guvern pentru manifestările ocazionate de Ziua Naţională a României la Alba Iulia, alţi 30.000 de lei de la buget vor fi cheltuiţi în perioada următoare pentru Serbările Crăciunului şi Anului Nou.

Concert extraordinar de Crăciun şi expoziţie de produse tradiţionale, de Sărbători

Consilierii locali au supus la vot, marţi, un proiect de hotărâre privind cheltuirea unor sume de bani pentru activităţi culturale. Pentru a introduce oraşul în atmosfera deosebită a Crăciunului, administraţia locală va aloca de la buget 30.000 de lei, bani ce vor fi folosiţi pentru organizarea unei suite de evenimente. Este vorba un concert extraordinar de Crăciun, o expoziţie itinerantă de produse tradiţionale specifice Sărbătorilor, dar şi un proiect amplu desfăşurat cu grădiniţele din oraş, prin care trei brazi din Parcul Unirii urmează să fie decoraţi de către copii, împreună cu cadrele didactice.

Evenimentele ar urma să înceapă din 6 decembrie, continuând până în ziua de Crăciun şi se vor desfăşura în parteneriat cu Arhiepiscopia Ortodoxă Alba Iulia, prin Centrul de Voluntariat, artişti plastici membri ai UAP şi interpreţi. Alţi 5.000 de lei de la bugetul municipiului Alba Iulia au fost alocaţi pentru sprijinirea Balului Bobocilor de la Universitatea „1 Decembrie 1918”.

Interpreţi cu renume vor încânta ascultătorii într-un spectacol de colinde

La aniversarea a 10 ani de existenţă a postului de radio Reîntregirea, Arhiepiscopia Ortodoxă Română de la Alba Iulia va organiza un spectacol de excepţie. Consiliul Local finanţează acest eveniment cu suma de 5.000 de lei, reprezentând asistenţa tehnică a evenimentului.

Concertul va avea loc în 18 decembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar artişti consacraţi precum Nicolae Furdui Iancu, Sava Negrean-Brudaşcu, Cristian Pomohaci, Leontina Fărcaş, Mariana Anghel, Florin Săsărman, Corul de copiii „Theotokos” şi grupul Crai Nou vor încânta ascultătorii cu cele mai frumoase colinde.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax