Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Administrator interimar la Drumuri şi Poduri Locale Alba, după demisia Mihaelei Mădăraş din funcţie

Publicat

Consiliul Judeţean Alba va numi administrator interimar la societatea „Drumuri şi Poduri Locale Alba” (DPL Alba), la care este acţionar unic, după ce Mihaela Mădăraş şi-a dat demisia din această funcţie, la sfârşitul anului trecut. Poziţia va fi preluată temporar de Andrei Liviu Cârja.

Proiectul privind această decizie intră la aprobat în şedinţa Consiliului Judeţean din 25 ianuarie.

“Se aprobă numirea domnului Cârja Andrei Liviu în funcția de administrator interimar la Societatea „Drumuri şi Poduri Locale Alba” până la finalizarea procedurii de selecție, dar nu mai mult de 4 luni”, prevede proiectul.

Pentru numirea acestuia în funcţie, Paraschiva Horvat va avea mandate special din partea CJ Alba, în Adunarea Generală a Acţionarilor la DPL Alba.

Societatea „Drumuri şi Poduri Locale Alba” S.A. funcţionează ca persoană juridică cu capital integral deţinut de Judeţul Alba şi are ca obiect de activitate principal executarea lucrărilor specifice de drumuri şi poduri (construcţia, întreţinerea, repararea, modernizarea şi exploatarea acestora).

Este administrată, conform sistemului unitar, consiliul de administrație fiind format din 5 membri. În urma renunțării la mandatul de administrator de către Mihaela Mădăraş, numărul membrilor consiliului de administrație a devenit par, se arată în documentaţia de proiect.

Potrivit prevederilor art. 137, alin. 1 din Legea 31/1990 privind societățile, republicată, numărul administratorilor trebuie să fie totdeauna impar.

Astel se propune numirea lui Andrei Liviu Cârja, în funcția de administrator provizoriu, până la finalizarea procedurii de selecție. Durata mandatului este de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, până la maximum 6 luni.

Consiliul Județean Alba în calitate de acționar unic la Societatea „Drumuri şi Poduri Locale Alba” SA, exercită toate drepturile acţionarului în numele Judeţului Alba, prin reprezentantul mandatat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax