Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Administratorul firmei de mezeluri Elit, Voicu Vușcan, a fost ales președinte al PSD Alba Iulia

Publicat

Voicu Vușcan a fost ales președinte al PSD Alba Iulia. Numirea la conducerea organizației municipale a fost transmisă de reprezentanții PSD Alba Iulia, într-un comunicat de presă. 

Voicu Vușcan are 45 de ani este administratorul firmei de mezeluri Elit și dezvoltator imobiliar. A construit un bloc în zona istorică a Cetății Alba Carolina, mai exact lângă Universitatea ”1 Decembrie 1918”. 

De asemenea, construiește un alt bloc, în centrul municipiului Alba Iulia. În timpul săpăturilor arheologice, pe spațiul respectiv a fost descoperită una dintre cele mai mari vile din perioada romană.

A atras atenția asupra sa, în social media, după ce a susținut că va boicota firmele austriece, în urma refuzului aderării României, la Spațiul Schengen.

Vușcan a fost candidatul PSD Alba Iulia, la alegerile locale din 2024, iar numele lui este vehiculat în fruntea listei PSD pentru Camera Deputaților

Ce a declarat Voicu Vușcan în comunicatul de presă

”Le mulțumesc tuturor colegilor din NoulPSD Alba Iulia. Sunt onorat de încrederea lor și înțeleg foarte bine responsabilitatea acestei funcții și nevoia de a avea o conducere eficientă.

Rezultatele obținute la alegerile locale au demonstrat că, într-un timp extrem de scurt, am reușit să devenim o forța politică în Alba Iulia.

Așa cum am spus și după rezultatele alegerilor locale, nu m-am înscris în politică pentru a face act de prezență. Știu că ne așteaptă un maraton și sunt convins că în următoarea perioadă vom reuși să dezvoltăm organizația locală, să atragem oameni noi și bine pregătiți, la fel cum vom reuși, prin consilierii locali, să dezvoltăm Alba Iulia.

Prioritățile noastre, ale întregii echipe PSD Alba Iulia, rămân neschimbate: soluții punctuale și realizabile la problemele orașului și cetățenilor.

Fie că vorbim despre dezvoltarea economică și înființarea unei zone industriale în Alba Iulia, despre problema parcărilor, despre reabilitarea termică a blocurilor de locuințe, despre mai multe spații verzi din oraș, absolut necesare, așa cum s-a văzut în perioada aceasta de caniculă, despre un nou PUG și reguli clare de urbanism, despre investiții în educație, sănătate, cultură și sport, despre atragerea de fonduri europene și implementarea de proiecte utile pentru oraș, PSD Alba Iulia va promova și susține în Consiliul Local proiecte care să răspundă acestor nevoi.

Vom continua să facem lucrurile cu cap și sunt convins că vom reuși, chiar și din opoziție, să ne promovăm și impunem proiectele. Pentru că ele sunt proiecte care răspund nevoilor și solicitărilor cetățenilor” – a declarat Voicu Vușcan, noul președinte al PSD Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate