Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Administratorul municipiului Alba Iulia, Nicușor Moldovan: „Nu iau în calcul candidatura și nu mă văd primar al acestui oraș”

Publicat

„Nu mă văd primar al acestui oraș”, spune city managerul Nicolaie Moldovan. Aşa a răspuns la întrebarea legată de o posibilă candidatură, în contextul în care primarul Mircea Hava ar fi interesat de o funcţie de europarlamentar, la alegerile din 2019.

În cadrul unui interviu oferit ziarului Alba24, Nicușor Moldovan a lămurit situația unei posibile candidaturi la conducerea Primăriei Alba Iulia. În acest moment spune că nu se vede primar al acestui oraș și nu-și dorește să candideze la alegerile din 2020.

„Eu nu-mi doresc să plece Mircea Hava. Pentru mine, Mircea Hava rămâne primarul acestui oraș până la momentul în care el decide că o opțiune pentru el este să-și valideze un mandat de europarlamentar pe care el l-ar putea câștiga. Până ce el nu decide să-și valideze o altă opțiune, rămâne primarul municipiului și cel care este deasupra capului meu din punct de vedere profesional. Vizavi de ambiția mea de a candida, astăzi nu o iau în calcul și nu mă văd primar al acestui oraș. Nu mă văd pe termen scurt primar al acestui oraș, adică pe termen scurt înseamnă să mă înregimentez într-un partid sau independent și să candidez la alegerile din 2020. Deci răspunsul este fem astăzi și cât se poate de clar, am un primar, este Mircea Hava, îmi doresc să rămână în fruntea acestui oraș și din 2020 încolo, iar eu, din 2020 nu mă văd o opțiune de candidat și nici nu-mi doresc, în situația în care Mircea Hava va candida și va ajunge să prindă un post eligibil și se va valida ca europarlamentar în 2019”, a declarat Nicușor Moldovan.

Referitor la altă variantă de candidat pentru funcţia de primar, city managerul a spus că nu vrea să speculeze şi nu a dat vreun nume.

„Eu nu pot să spun despre absolut nimeni că este mai bun decât cineva”, susţine Moldovan.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pilu

    vineri, 24.08.2018 at 23:06

    Stai linistit si veziti de salarul barosan, ca esti ca apa de ploaie. Nu ca ai fi mai bun ca Stalin. Sunteti pe aceiasi scara valorica. Asa se vede de unde ma uit eu. Altii ca zic ?

  2. pilu

    sâmbătă, 25.08.2018 at 23:05

    Apropos, cand iesi cu nevasta intr-o seara la plimbare prin parcul din centrul vechi sa vezi ce damfuri emana rahatul a mii de ciori aciuiate in copaci. S-au poate de atatea proiecte imense care crezi ca le coordonezi nici nu sti unde se afla ? Trezeste-te !!!

  3. fghjgj

    joi, 30.08.2018 at 09:43

    Doar nu esti fraier sa ai raspunderi si sa te injure lumea, mai bine stai pe un post exagerat de bine platit si inutil si ne mai scoti ochii cu vreo chestie smart, vreun parteneriat cu vreo farmacie, brutarie sau cine stie ce bodega

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate