Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Administratorul unei firme din Aiud, cercetat penal. 12 tone de îngrăşăminte chimice depozitate necorespunzător

Publicat

fertilizator, ingrasamant, agricol

Un bărbat din Aiud, reprezentant legal al unei firme, este cercetat penal, după ce Poliţia a descoperitla sediul societăţii comerciale 12 tone de îngrăşăminte chimice, depozitate necorespunzător.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au efectuat miercuri un control la o societate comercială din Aiud care avea depozitate, în loc neprotejat conform instrucțiunilor de depozitare, 12.000 kg îngrășăminte chimice, în valoare de 16.200 lei.

Până la finalizarea cercetărilor, produsele chimice au fost lăsate în păstrarea reprezentantului legal, un bărbat de 37 de ani, din Aiud, care desfășoară activități agricole.

Faţă de bărbatul de 37 de ani, cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea obligației de depozitare a îngrășămintelor chimice și produselor de protecție a plantelor numai ambalate și în locuri protejate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax