Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Administratorul unei firme din Bistra, amendat de Poliţie. Îi lipseau din depozit 32 mc de lemn

Publicat

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică si Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Alba, împreună cu un specialist din cadrul Gărzii Forestiere Județene Alba, specializaţi în combaterea delictelor silvice, au confiscat, luni, contravaloarea a 30,52 de metri cubi de material lemnos, în urma unui control la o firmă din Bistra.

În 13 februarie, ora 14.00, poliţiştii şi un reprezentant al Gărzii Forestiere Județene Alba au efectuat un control la o societate comercială din Bistra, reprezentată de P.H. de 44 de ani din comună, transmite IPJ Alba.

Ca urmare a inventarierii, a rezultat că existau diferențe între stocul faptic şi cel scriptic, evidențiat de Registrul de intrare-ieșire material lemnos, rezultând un volum de 30,52 mc lemn de foc, cantitate lipsă în depozitul societăţii.

P.H. a fost sancţionat contravențional cu amendă în cuantum de 5000 lei, fiind dispusă şi confiscarea valorică a cantităţii de 30,52 mc lemn de foc, adică 2.441 lei, în legătură cu care nu au fost respectate normele legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax