Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Administratorul unei firme din Laz, amendat de Poliţie pentru nereguli în activitatea de exploatare a lemnului

lemn 1

Publicat

Poliţiştii specializaţi în combaterea delictelor silvice din Alba au confiscat, valoric, cantitatea de 665 metri cubi de material lemnos, în urma unui control la o societate comercială autorizată în exploatarea şi comercializarea lemnului, din Laz, comuna Săsciori. Potrivit IPJ Alba, firma nu a respectat normele legale privind evidenţierea materialului lemnos în documentele de primire.  

Controlul a fost derulat de poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu specialişti silvici din cadrul Gărzii Forestiere Judeţene Cluj. Aceştia au constatat că reprezentanţii societăţii nu au respectat normele legale privind circuitul materialului lemnos.

Faţă de administratorul societăţii, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar complementar au dispus confiscarea valorică a cantităţii de 665 metri cubi de material lemnos în legătură cu care s-a constatat că nu a fost evidenţiat, în mod corespunzător, în documentele care urmăresc circuitul materialului lemnos.

Acţiunile şi controalele pentru combaterea delictelor silvice vor continua.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate