Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Administratorul unui atelier de vulcanizare din Oiejdea, ameninţat cu cuţitul de patru bărbaţi din Sălaj

Publicat

Administratorul unui atelier de vulcanizare din Oiejdea, pe DN1 a fost ameninţat de patru bărbaţi din Sălaj, pentru că a îndrăznit să le atragă atenţia să folosească toaleta în locul spaţiului verde. Cei patru au fost identificaţi în Aiud, iar unul dintre aceştia s-a ales cu dosar penal pentru ameninţare şi port fără drept al cuţitului.

Luni, la ora 21.00, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un tânăr de 23 de ani, administrator al unui atelier de vulcanizare auto situat pe DN 1, pe raza localităţii Oiejdea, cu privire la faptul că, în jurul orei 20.50, a fost ameninţat de către patru persoane necunoscute, din care unul avea asupra sa un cuţit.

Între aceştia izbucnise un conflict spontan generat de faptul că tânărul le ceruse celor patru să folosească toaleta şi nu spaţiul verde din zona parcării.

În momentul în care administratorul vulcanizării a apelat poliţia, cei patru au pornit cu un autoturism spre Aiud, oraş în care maşina a fost oprită de poliţişti.

Cei patru ocupanţi ai autoturismului sunt C.I., de 33 de ani, C.M., de 41 de ani, C.L., de 40 de ani şi C.B., de 18 ani, toţi din Şimleul Silvaniei, judeţul Sălaj.

Din cercetări a rezultat că C.B. l-a ameninţat pe tânăr cu cuţitul, motiv pentru care faţă de acesta au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de ameninţare şi portul fără drept al cuţitului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax