Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Administratorul unui magazin din Abrud, acuzat de delapidare. A avut lipsă în gestiune în valoare de peste 23.000 de lei, cu care şi-a achitat o datorie

Publicat

Administratorul unui magazin -punct de lucru al unei societăți din București, un bărbat de 41 de ani este cercetat pentru delapidare, după ce șefii i-au descoperit o lipsă în gestiune în valoare de 23.103 lei, ce trebuiau să reprezinte obiecte casnice vândute.

Poliţia oraşului Abrud a fost sesizată joi, la ora 15.00, prin plângere, de către un bărbat de 39 de ani, din comuna Apahida, judeţul Cluj, director administrativ al unei societăţi comerciale cu sediul în Bucureşti. Acesta a declarat că, în data de 13 septembrie, în urma unui inventar efectuat la punctul de lucru din Abrud, s-a constatat o lipsă în gestiune în valoare de 23.103 lei, reprezentând obiecte de uz casnic şi electronice vândute.

Din primele verificări efectuate rezultă că, în calitate de administrator al magazinului, Ioan S.N. de 41 de ani si-a însuşit suma de bani, găsită lipsă la inventar, pentru a-şi achita o datorie personală.

În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal în care faţă de suspect, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiuni de  “delapidare”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax