Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ADMITERE 2017 la Colegiul Naţional Militar ,,Mihai Viteazul” Alba Iulia. Peste 300 de elevi concurează pentru 120 de locuri. Prima etapă, VINERI

Publicat

IMG_1986 Vineri, 26 mai, la Colegiul Naţional Militar ,,Mihai Viteazul” se va desfăşura prima etapă a examenului de admitere în clasa a IX-a. Pentru ocuparea celor 120 de locuri vor concura 337 de elevi de gimnaziu (241 băieţi şi 96 fete).

Joi,  25 mai, candidații sunt așteptați în colegiu, până la ora 16.00, urmând ca vineri, începând cu ora 9.00, să susțină testul grilă de verificare a cunoștințelor la limba și literatura română și matematică, test la care trebuie să obțină minim nota 6,00 pentru a fi declarați admiși.

A doua etapă se va desfășura în data de 3 iulie, iar candidații admiși la testul grilă și la evaluarea națională vor fi ierarhizați în ordinea strict descrescătoare a mediilor finale de admitere, în limita numărului de locuri, fete și băieți.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax