Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

ADMITERE la Poliţie 2018: 179 de tineri din Alba s-au înscris deja. Peste 1000 de locuri disponibile

avatar

Publicat

La IPJ Alba s-au prezentat 179 de tineri care au depus cereri de participare la concursul de admitere la una din şcolile de agenţi de poliţie, ce va avea loc în perioada 13 – 21 ianuarie 2018. Durata studiilor, de această dată, este de 1 an.

Pentru o carieră în Poliție, tinerii interesaţi pot candida pe 1.300 de locuri (dintre care 16 locuri speciale pentru rromi și 10 pentru minorități) la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și  pe 300 de locuri (dintre care 6 sunt locuri speciale pentru rromi și 3 pentru minorități), la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca. De asemenea, pot opta şi pentru unul dintre cele 280 de locuri de agenţi de poliţie de frontieră (dintre care 5 locuri speciale pentru rromi și 3 pentru minorități) de la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram  Iancu” din Oradea.

În sesiunea ianuarie 2018, locurile la instituţiile de învăţământ postliceale ale M.A.I. sunt comune pentru femei şi bărbaţi.

Până pe data de 5 decembrie, toți cei interesați pot depune dosarele de concurs la sediul inspectoratelor de poliție județene sau la Poliția Capitalei, în funcție de reședința sau domiciliul fiecăruia.

În cazul celor care au domiciliul sau reşedinţa în judeţul Alba, cererile de înscriere pentru concursul de admitere în instituţiile de învăţământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne, se primesc, începând din data de 25.10.2017, de către Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, situat în municipiul Alba Iulia, Piaţa Ion I.C. Brătianu, nr. 1 B, în zilele lucrătoare, de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 – 11.00, şi 13.00 – 15.00.

De la începutul perioadei de înscriere, 179 de tineri au depus cereri la sediul I.P.J. Alba, în vederea participării la concursul de admitere pe unul dintre locurile şcolilor de agenţi de poliţie.

Informaţii suplimentare privind  condițiile pe care trebuie să le îndepliniți și actele care sunt necesare la înscriere se pot obţine la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba – Serviciul Resurse Umane, la telefon nr. 0258/806161 int. 20112, sau pe site-ul I.P.J. Alba – https://ab.politiaromana.ro/, Secțiunea carieră, Admitere instituții învățământ.

Reamintim că, pentru reducerea deficitului de personal, la nivelul M.A.I. s-a stabilit un pachet de măsuri, una dintre cele mai importante fiind creșterea cifrei de școlarizare la instituțiile de învățământ postliceale.

Ultima sesiune de admitere la școlile de agenți de poliție a avut loc în luna septembrie a acestui an. Probele de concurs au fost: proba medicală, proba fizică și testul scris (gramatică limba română și  limba străină).

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

Publicitate

EVENIMENT

Horațiu Clepan, instalat în funcția de director al Agenției pentru Protecția Mediului Alba

avatar

Publicat

Horațiu Clepan este noul director executiv al Agenției pentru Protecția Mediului Alba.  Clepan și-a preluat funcția miercuri. În urmă cu trei luni de zile acesta și-a dat demisia din Consiliul Local al Municipiului Alba Iulia. Funcția pe care o va prelua nu este nouă în familia Clepan. Tatăl lui Horațiu, Dimitrie Clepan a fost în […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Alba Iulia, impozit de zece ori mai mare pentru mașinile hibrid, față de Cluj sau București. Încă un ”record smart”

avatar

Publicat

După prețurile la apă, canalizare, taxi, parcări și multe altele, mai mari decât în majoritatea orașelor din România, Alba Iulia mai marchează un record. Un tânăr din Alba Iulia, posesor de mașină hibrid, a plătit la Direcția de Impozite și Taxe a primăriei, suma de 90 de lei, reprezentând impozitul auto. Asta, în timp ce […]

Citește mai departe
Publicitate

BLAJ

ACCIDENT de muncă într-o localitate din Alba. O persoană și-a prins mâna și piciorul într-un utilaj agricol

avatar

Publicat

 În localitatea Sâncel, o persoană și-a prins mâna și piciorul într-o culegătoare de porumb. Accidentul s-a petrecut miercuri în jurul amiezii. Pentru salvarea acesteia intervin pompierii din Blaj cu o autospecială și 8 subofițeri.Miercuri în jurul orei 13:50 un accident de muncă s-a petrecut în localitatea Sâncel. O persoană și-a prins mâna și piciorul într-o […]

Citește mai departe
Publicitate

AIUD

Peste 10.000 de obiecte de muzeu, revendicate de Eparhia Reformată din Ardeal. Proces la Curtea de Apel Alba Iulia

avatar

Publicat

Eparhia Reformată din Ardeal solicită retrocedarea a peste 10.000 de obiecte de muzeu care au fost în proprietatea fostului Colegiu Reformat ”Bethlen Gabor” din Aiud. Eparhia a cerut, în 2005, Comisiei speciale de retrocedare a unor bunuri imobile, restituirea patrimoniului care se afla în posesia Muzeului de Științe ale Naturii din Aiud. În 2015, Comisia […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate