Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Admitere pentru cursul de parașutiști comando, la Școala de Aplicație a Forțelor pentru Operații Speciale. Ghid și documentație

Publicat

Școala de Aplicație a Forțelor pentru Operații Speciale anunță candidații la cursul de formare subofițeri în activitate (apți psihologic și fizic), specialitatea parașutiști comando, că admiterea NU se va desfășura pe baza mediei de la bacalaureat ci pe bază de examen.

Perioada de desfășurare a admiterii este: 10-18 noiembrie 2020, la sediul Școlii de Aplicație a Forțelor pentru Operații Speciale ,,Burebista” din Vlădeni.

Pentru admiterea la cursul de formare a subofiţerilor în activitate specialitatea „forţe speciale” precum şi pentru asigurarea informaţiilor necesare participanţilor la concurs ,Şcoala de aplicaţie a forţelor pentru operaţii speciale,,BUREBISTA” a elaborat Metodologia de organizare şi desfăşurare a admiterii la Cursul de formare a subofițerilor în activitate specialitatea forțe speciale.

2) Admiterea se organizează pentru ocuparea locurilor prevăzute în „Planul de şcolarizare în instituţiile/unităţile de învăţământ militar şi în structurile de formare profesională iniţială şi continuă pentru anul universitar/şcolar 2020-2021” nr. C-14 din 06.01.2020.

(3) Admiterea candidaţilor se face prin concurs, organizat de Şcoala de aplicaţie a forţelor pentru operaţii speciale,,BUREBISTA”.

(4) Metodologia stabileşte cadrul organizatoric în care se va desfăşura admiterea, asigurând şanse egale pentru candidaţi, confidențialitatea conţinutului probelor de evaluare şi transparenţă privind evaluarea şi ierarhizarea candidaţilor.

Art. 2. –La concursul de admitere se prezintă candidaţii proveniți din rândul soldaților și gradaților profesioniști în activitate, confirmați în arma Forțe pentru operații speciale și declaraţi “ADMIS” la selecţia organizată în centrele zonale de selecţie şi orientare sau structurile subordonate CFOS nominalizate în acest sens şi declaraţi „APT” grupa IIc în conformitate cu Normele metodologice privind selecția și expertiza medicală și psihologică a personalului aeronautic care execută activități aeronautice militare și a Normelor tehnice medicale și psihologice specifice aferente aprobate prin Ordinul ministrului apărării naționale nr. M45/2013,în urma efectuării examinării medicale la Institutul Naţional de Medicină Aeronautică şi Spaţială „General doctor aviator Victor Anastasiu”, București.

Cum se va desfășura admiterea:

Calendarul admiterii și baremele probelor sportive se găsesc publicate în ,,Metodologia de organizare şi desfăşurare a admiterii” și poate fi descărcată de AICI.

Tematica, bibliografia și baremele specifice probelor sunt publicate sub forma ”Ghidului candidatului” și poate fi descărcat de AICI.

Candidaţii vor fi ierarhizaţi în ordine strict descrescătoare a mediei de admitere.

Sursă foto: Școala de Aplicație a Forțelor pentru Operații Speciale

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax