Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Admiterea de toamnă, la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Peste 2.600 de dosare depuse online în 2 zile

Publicat

Peste 2.600 de absolvenți de liceu și facultate au finalizat depunerea online a dosarului de admitere la Universitatea Babeș-Bolyai după primele două zile de la începerea celei de-a doua sesiuni de admitere.

„La nivelul programelor de licență, cea mai căutată facultate este, după primele două zile de înscriere, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, urmată de Facultatea de Matematică şi Informatică, respectiv de Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor.

În ceea ce privește programele de master, cei mai mulți candidați s-au orientat, în primele două zile de înscriere, către Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, urmată de Facultatea de Drept și de Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației.

Sesiunea de toamnă a admiterii la UBB vine cu specializări noi atât la nivelul studiilor de licență, cât și la nivelul masteratelor, unele dintre cele mai așteptate programe noi fiind cele de masterat didactic, care se adresează absolvenților de licență ce doresc să se orienteze spre o carieră didactică, dar și cadrelor didactice din învățământul preuniversitar.

Detalii pe cluj24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax