Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Admiterea din luna iulie la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia” se va desfășura ONLINE

Publicat

universitatea alba Iulia UAB

În contextul dat de pandemia cu Sars – COVID 19 și ca urmare a măsurilor de prevenție care se impun pe termen mediu și lung, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și-a adaptat întregul pachet de norme, măsuri, proceduri şi acţiuni privitoare la susținerea cursurilor și a examenelor on-line.

Pentru a sprijini și a proteja viitorii candidații la programele de licență, masterat și doctorat din cadrul UAB, întreaga procedură de ADMITERE programată în luna iulie 2020 se va desfășura on-line, au transmis reprezentanții UAB într-un comunicat de presă. 

Pentru eficientizarea procesului de admitere și pentru a se asigura un nivel ridicat de confort operațional și o siguranță a gestionării întregului pachet de documente ale candidaților, UAB a procedat la achiziționarea unui modul specializat pentru admiterea on-line al platformei UMS (University Management System), platformă pentru care au optat numeroase alte instituții de învățământ superior din România.

Așadar, pentru toate programele de licență, masterat și doctorat din cadrul UAB, înscrierea și înmatricularea candidaților se vor face on-line, urmând să fie puse la dispoziția acestora noua Metodologie de Admitere on-line, Calendarul Admiterii (în acord cu etapele de finalizare a activității anilor terminali din învățământul preuniversitar, respectiv cu emiterea adeverințelor/diplomelor de Bacalaureat), precum și numeroase instrumente de consiliere profesională.

UAB va demara, în curând, o serie de activități de consiliere privind admiterea și de training-uri motivaționale on-line, precum și alte activități dedicate, în special, elevilor și părinților care doresc să cunoască mai multe detalii despre oferta educațională, oportunitățile de studiu, condițiile din campusul universitar, facilitățile multiple oferite studenților care optează să studieze la Alba Iulia, în Cetatea Marii Uniri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax