Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ADN-ul din oasele găsite în casa criminalului din Caracal îi aparține Alexandrei Măceșanu. Declarația lui Alexandru Cumpănașu

Publicat

colaj criminal

Ministerul Justiției a confirmat că ADN-ul din cenușă este al Alexandrei Măceșanu, a spus Alexandru Cumpănașu, vineri seara, la Antena3. Rezultatul testelor ADN primite de anchetatori în cursul acestei seri indică faptul că oasele găsite în casa lui Gheorghe Dincă aparțin Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani răpită, violată și ucisă,

”De-abia acum începe răzbunarea pe care cred că nimeni dintre cei care mi-au omorât nepoata și-o dorește. Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu de rezultat: se confirmă din păcate aceste date: ADN-ul Alexandrei din acea cenușă sau ce dracu era… oase, (coincide – n.r.) cu ADN-ul părinților”, a spus Alexandru Cumpănașu la Antena 3.

Dinții și oasele nu au ars pentru că Dincă nu a obținut în butoiul metalic temperatura necesară calcinării acestora, anume 1500 de grade. Anchetatorii au coroborat declarațiile lui Dincă, testele ADN cu mărturiile a doi vecini care au spus că au văzut fum și au simțit un miros neobișnuit ce venea din gospodăria ucigașului.

Anchetatorii au indicii despre trei victime ale lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul de la Caracal, potrivit unor informații Digi24.

Pe lângă cele două tinere, pe care criminalul a și recunoscut că le-a ucis, mai este vorba despre încă o tânără de 17 ani, după ce acasă la suspect s-ar fi gasit telefonul acesteia, dispărută de acasă și găsită moartă într-un parc din Craiova în urmă cu câțiva ani.

În acest caz este vorba despre Alexandra Goghez, o tânără care a dispărut de acasă în 2015 și care a fost găsită moartă în parcul „Nicola Romanescu” din Craiova. Fata era decapitată și s-a dovedit că a fost jefuită și violată.

Rezultatul testelor ADN efectuate de INML indică faptul că, în proporţie de 99%, oasele găsite în casa lui Gheorghe Dincă aparţin fetei de 15 ani, Alexandra Măceşanu, au declarat surse judiciare.

Testele ADN confirmă că oasele găsite în casa criminalului Dincă aparţin Alexandrei

Potrivit surselor, testele ADN confirmă astfel varianta lui Gheorghe Dincă, care a susţinut de la început că el a omorât-o pe Alexandra şi i-a ars corpul.

Şi expertiza antropologică realizată de Institutul Naţional de Medicină Legală a stabilit că fragmentele osoase ridicate din casa lui Gheorghe Dincă din Caracal aparţin unei fete cu vârsta de 15 – 17 ani.

Gheorghe Dincă a recunoscut, la audieri, că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, în jurul orei 12,00, atunci când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112, şi ulterior i-a incinerat corpul.

De asemenea, el susţine că a ucis-o şi pe cea de-a doua fată, Luiza Melencu, de 18 ani, însă anchetatorii nu au reuşit să afle de la el unde i-a aruncat corpul.

Rezultatul analizelor ADN este unul preliminar, raportul final fiind aşteptat în cursul zilei de luni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    sâmbătă, 03.08.2019 at 11:33

    Dar de cand a devenit Cumpanasu asta purtator de cuvant al Politiei ? Tot ce debiteaza asta este luat in considerare cu maxima atentie. Penibil !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax