Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Adolescent de 15 ani din Hunedoara, prins de jandarmi la Câmpeni, după ce i-a furat borseta unui bărbat

Publicat

Un adolescent de 15 ani din județul Hunedoara se alege cu dosar penal după ce a furat borseta unui bărbat în Câmpeni, la ieșirea dintr-un local public. A fost prins de jandarmi.

Un echipaj de jandarmi din cadrul Detașamentului de Jandarmi Câmpeni, care efectua serviciul de patrulare duminică, în jurul orei 17.00, a fost solicitat să intervină de către un bărbat căruia i-a fost sustrasă o borsetă cu bunuri personale, transmite IJJ Alba.

Bărbatul în vârstă de 51 de ani, din Vadu Moților, ieșea dintr-un local din orașul Câmpeni, moment în care, o persoană i-a sustras borseta care conținea un telefon mobil și un încărcător, după care a fugit pe strada Libertății.

În urma semnalmentelor date de către păgubit, jandarmii au reușit, în scurt timp, să  identifice făptașul, un minor în vârstă de 15 ani din municipiul Hunedoara.  Asupra acestuia s-a găsit borseta, care conținea și celelalte bunuri ale bărbatului.  Tânărul a fost condus la sediul Poliției Orașului Câmpeni, în vederea continuării cercetării.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax