Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Adolescent de 16 ani, cu dosar penal la Alba Iulia. A condus un moped neînmatriculat, fără permis

Publicat

politia

Un copil de 16 ani din comuna Hopârta este cercetat penal după ce a condus un moped neînmatriculat și fără a deține permis. A fost oprit în trafic de Poliție la Alba Iulia.

Sâmbătă, în jurul orei 3.00, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au oprit pentru control un moped care nu avea aplicate plăcuțe de înmatriculare și care era condus, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, de un tânăr de 16 ani, din comuna Hopârta, județul Alba.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat în circulație.

Față de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicule neînmatriculat sau neînregistrat.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax